Αγγελίες εργασίας όπου δεν αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης

3 years ago 2660
Αγγελίες εργασίας όπου δεν αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης

Όσον αφορά στη μη αναγραφή επωνυμίας επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, ως Heraklion Jobs τονίζουμε τα εξής:

  • Δεν υπάρχει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο που να απαιτεί την υποχρεωτική αναγραφή ονόματος ή επωνυμίας του εργοδότη σε αγγελίες εργασίας
  • Το Heraklion Jobs δε συμμετέχει στην απόφαση της αναγραφής ή όχι της επωνυμίας στις αγγελίες εργασίας
  • Στην πλατφόρμα μας, σε πάνω από το 95% των αγγελιών αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης που αναζητά προσωπικό

Κατανοούμε πως γενικότερα στην αγορά έχουν υπάρξει περιστατικά, όπου μέσω αγγελιών εργασίας έχουν γίνει απόπειρες απάτης ή υποκλοπής στοιχείων, συνεπώς η επιφύλαξη κάποιων υποψηφίων να αποστείλουν το βιογραφικό τους όταν δεν έχουν εικόνα της επιχείρησης είναι εν μέρει δικαιολογημένη. Ωστόσο, στην πλατφόρμα του Heraklion Jobs δεν υπάρχει κίνδυνος δημοσίευσης αγγελιών από εταιρίες-φαντάσματα διότι:

  1. Αποθηκεύουμε τα φορολογικά στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε επιχείρησης που ζητά να δημοσιεύσει αγγελία
  2. Όλες οι αγγελίες ελέγχονται και εγκρίνονται από την ομάδα μας πριν δημοσιευθούν

Κι ακόμη, οποιοσδήποτε χρήστης έχει την αίσθηση πως κάποια αγγελία είναι ύποπτη, μπορεί να προχωρήσει σε επίσημη αναφορά, ώστε η ομάδα μας να την εξετάσει και πάλι ως προς τη συμμόρφωσή της με οποιοδήποτε νομοθετικό πλαίσιο. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, πατώντας στο κουμπί "Αναφορά" που υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα της κάθε αγγελίας.

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε πως οι λόγοι μη αναγραφής της επωνυμίας μιας επιχείρησης μπορεί να είναι διάφοροι, συνήθως ενδοεταιρικοί, όπως για παράδειγμα το να μη διαρρεύσει ότι αναζητά άτομο για κάποιο τμήμα, προς ενδεχόμενη αντικατάσταση. Επαναλαμβάνουμε πως το Heraklion Jobs δε ζητά περαιτέρω διευκρινήσεις από τους εργοδότες διότι δεν παραβιάζεται κάποιο νομοθετικό πλαίσιο.

Ο κάθε χρήστης, αποστέλλοντας το βιογραφικό του, αποδέχεται αυτόματα τους Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου του Heraklion Jobs.