Εργάτες εξυπηρέτησης αεροσκαφών

Προσωρινή / Εποχική Δημοσιεύθηκε 1 year ago Αερολιμένας Ηρακλείου

Η θέση εργασίας αφορά την εταιρία:

Goldair Handling
Περιγραφή

Η Goldair Handling, ελληνική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, αναζητά Φορτοεκφορτωτές Αεροσκαφών για τον Αερολιμένα Ηρακλείου.

Η απασχόληση είναι εποχική με προοπτικές ανανέωσης σύμβασης, καθώς παρέχονται παροχές και εκπτώσεις από συνεργαζόμενες εταιρείες. Επιπλέον, η Εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εσωτερικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

Αρμοδιότητες
  • Φόρτωση / εκφόρτωση και διαχωρισμός αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομείου σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας εντός προκαθορισμένου χρόνου
  • Ασφάλιση βαρέων φορτίων, επικινδύνων υλικών ή ζώων εντός αεροσκάφους, με τη χρήση ιμάντων σύμφωνα με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας
  • Καταμέτρηση αποσκευών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων
Επιθυμητά Προσόντα
  • Απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ή παρόμοια θέση
  • Επιθυμητή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Οδηγίες Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Για αποστολή βιογραφικού, πατήστε στο κουμπί "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος".

Κάνοντας αίτηση σε μία αγγελία εργασίας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του heraklionjobs.gr.

Premium Job
Σύνοψη
Προσωρινή / Εποχική

Δημοσιεύθηκε : 1 year ago
Αερολιμένας Ηρακλείου

Αιτήσεις δεκτές έως και : 01/08/2022

Heraklion Jobs

Ηράκλειο, Κρήτη

Το Heraklion Jobs αποτελεί μέρος της Local Jobs, μιας startup που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εξειδικευμένων projects γύρω από θέματα εργασίας και απασχόλησης στην Ελλάδα. Με την καθημερινή μας ενασχόληση φροντίζουμε ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας στο νομό Ηρακλείου. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές και προσιτές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του τόπου, ώστε να στελεχώνονται με το καταλληλότερο ανθρώπινο δυναμικό. Για διευκρινήσεις, ειδικά πακέτα υπηρεσιών ή βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία δημοσίευσης, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα του Heraklion Jobs.

https://heraklionjobs.gr/